Werkgevers

banner_deta2

Ons uitgangspunt:

“U het personeel, wij regelen de rest.”

Als werkgever heeft u het niet makkelijk. U heeft een organisatie draaiende te houden, terwijl het speelveld continu verandert. Daarom is het prettig dat u zich over één ding in ieder geval geen zorgen hoeft te maken: als het om technisch personeel gaat, maken wij de ideale match. Of het nu gaat om een vast contract of een incidenteel project.

Bij Deta - zuid hebt u een eigen accountmanager, die de markt kent en begrijpt wat iemand in huis moet hebben om een waardevolle medewerker te zijn. Voor iedere vacature maken we een profielschets en als we iemand voorstellen hebben we hem of haar altijd persoonlijk getoetst. Onze kandidaten zijn professionals die hun kennis en ervaring snel en goed in kunnen zetten. Bovendien zorgen we ervoor dat ze passen binnen de cultuur van uw organisatie. Daardoor kunt u rekenen op tastbaar rendement.
Payrolling
U zoekt een partner in payrolling?
Deze situatie zult u herkennen. Het aantal opdrachten in uw orderportefeuille wisselt doorgaans sterk. Uw personeelsbestand varieert dan ook, met een voortdurende wisseling van vakkrachten. Dit maakt uw personeelsadministratie ingewikkeld en tijdrovend. Door te kiezen voor payrolling kunt u deze zorg volledig overlaten aan Deta - Zuid. U bent minder gebonden aan de vele regels in de bouw en u loopt geen risico bij ziekteverzuim.
Uiteraard selecteert u zelf medewerkers en bepaalt u wat zij verdienen. Vervolgens komen zij formeel in dienst bij Deta - Zuid. Via een uitzend- of detacheringovereenkomst nemen wij het juridische werkgeverschap en de bijbehorende arbeidsrechtelijke risico's en aansprakelijkheden van u over. Wij verzorgen voor u de personeelsadministratie. Inclusief het tijdig uitbetalen van salarissen en de afdracht van loonbelasting en sociale premies. Alles is volgens de wettelijke en fiscale eisen geregeld, u heeft nergens omkijken naar.